[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 100.26.35.111 () [ Přihlásit ]

Pravidla diskutování na fóru

Diskusní fórum > Informace o provozu www.ropiky.net > Pravidla diskutování na fóru

Tomáš Kamenský (14.10.2005 8:53)

Ještě několik bodů - spíš doporučení:
Snažte se formulovat svůj příspěvek tak, aby bylo jasné co vlastně máte na mysli.
Pokud píšete o nějakém objektu opevnění, snažte se ho identifikovat tak, aby i ostatní věděli o který se jedná.
Využívejte registraci a "Diskusní témata pro registrované uživatele" - vyhnete se anonymním reakcím a příspěvkům různých slabochů, co se skrývají pod cizími jmény.
A na konec jedno důležité doporučení:
Kontrolujte alespoň rámcově svůj pravopis a nedávali tak záminku různým hnidopichům k rozpoutání diskuse na téma inteligence přispěvatelů. Nezapomeňte, že co zde napíšete, je právě vaše vizitka! Nikdo nechce abyste psali jako ve škole při slohu, ale proboha, kdo to má potom číst (doufám že jsem v tomto textu nenapsal nějakou hrubku :-)


Tomáš Kamenský (14.10.2005 8:47)

Zpočátku jsem myslel, že kodex chování na tomto serveru stanoven být nemusí - že stačí pravidla slušného chování, protože bunkrologů u nás tolik není, aby se vzájemně neznali. Ale jak se zdá, částečně jsem se mýlil a že nastala doba k určení přesnějších pravidel pro diskutování na tomto serveru, po jejichž překročení bude příspěvek některým z administrátorů bez upozornění smazán:
1. Příspěvek nesmí být v rozporu s platnými zákonnými normami ČR.
2. Příspěvek nesmí poškozovat žádnou jinou osobu. Netolerujeme pomluvy, nadávky, ale ani zveřejňování osobních údajů bez vědomí jejich vlastníka. Při zjištění že byl vložen příspěvek pod cizím jménem, bude účet ze kterého to bylo provedeno zablokován, spolu s přístupem z konkrétní IP adresy.
3. Příspěvek bude smazán pokud by jeho obsah mohl vést k poškození, likvidaci či vykradení jakéhokoliv pevnostního objektu, památky a tak podobně.
4. Netolerujeme jakékoliv komerční sdělení s vyjímkou drobných nabídek k výměně či prodeji například vybavení řopíku, výstrojních součástek a podobně, pokud se ovšem prodávající či kupující dostatečně identifikují a zjevně nejde o kradený materiál.
5. Vyjímečně může být smazán také příspěvek který nesouvisí s tématikou tohoto serveru.
Pokud někoho napadá nějaký další bod, rád ho doplním.


Tomáš Kamenský (31.1.2005 8:15)

Jednotlivé příspěvky jsou osobními názory přispěvovatelů a nevyjadřují stanovisko provozovatelů serveru www.ropiky.net. V zájmu udržení věcnosti diskuze si administrátoři vyhrazují právo příspěvky, které zřetelně nesouvisí s tématem nebo překračují obecně přijaté normy a platné zákony ČR smazat.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)