[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 54.242.165.255 () [ Přihlásit ]

Pevnostní muzea na jižní Moravě

Diskusní fórum > Muzea lehkého opevnění > Pevnostní muzea na jižní Moravě

Martin Urbánek (19.9.2012 19:27)

Nové muzeum Slavonice-Slavětín.
http://kvh.csla.cz/opevneni/


Luděk Tondr (19.9.2012 9:17)

na jejich webu odpovídá místopředesda KVH Mirek Milion:

Dobrý den,

v letošní sezóně máme problém pokrýt velkou část služeb skrze časové vytížení našich členů,což je samozřejmě velká škoda a v příštím ročníku bude jistě upravena otevírací doba muzea,kdy budou předem napsané termíny otevíracích dnů a hodin.Je nesmírně složité a časově náročné věnovat se klubovým aktivitám,projektům,které jsme pro vás udělali a že jich v poslední době nebylo málo,do toho zvládat víkend co víkend otevírat muzeum.Málo kdo si však uvědomuje,že vše je o dobrovolnictví a členové investují soukromý volný čas i peníze pro provoz muzea a všeho kolem,místo toho aby například trávili čas s rodinou.Nesmíme také zapomenout,že se na bunkru cíleně nevybírá vstupné a provoz muzea stojí i nějaké peníze,leckdy provoz muzea je ztrátový.Každopádně se nespokojeným navštěvníkům omlouváme,ale jsme také jen lidé,kteří si sem tam zaslouží i odpočinek,bohužel se nestíhalo a nezvládalo.Každopádně je to velké ponaučení na příští sezónu a rozhodně se budeme snažit ke vší spokojenosti.Co se areálu týče,tak jste si jistě mohli všimnout několika rozpracovaných úprav,kterým v průběhu roku budeme dávat finalní podobu,ale zase je to o volném čase,případný nepořádek v nejbližší době odstraníme.Dále pak všechny návštěvníky webu prosím o drobné strpení,chystá se velká aktualizace webu spolu s novinkama a překvapením,které je jen a jen pro vás!Mimo to pomalu a tiše pracujeme na některých projektech,které časem zveřejníme Jen připomínám,že máme stránky i na facebooku,kde je aktualizace jednoduchá a rychlá,čili jsou tam stále nové a nové věci.Jinak pro připomenutí, kdyby klub neexistovat,tak asi těžko vytvoříme jednu z největších kulturních akcí v Břeclavi v podobě bojové ukázky!Čili náše sdružení toho má více na práci,než je jen provoz muzea.Děkujeme za pochopení a prosíme o strpení..


Tomáš Rohovský (18.9.2012 13:11)

Zdravím, nemáte někdo informace, jak je to s fungováním "Muzea lehkého opevnění na Pohansku" provozovaného KVH Břeclav? Na místě o letních víkendech nikde nikdo, mail na jejich stránkách bez odezvy. Je ještě vůbec v provozu?


Martin Ráboň (8.7.2005 19:04)

O muzeích čs. opevnění na jižní Moravě se stále ví mezi veřejností jen poměrně málo. Proslulosti muzeí na severní hranici státu nedosahují jinak velmi pěkná jihomoravská pevnostní muzea ani zdaleka. Proto jsme se dohodli, že vytvoříme jedno místo, kam umístíme společnou základní prezentaci těchto aktivit. Najdete je na www.armyfort.com (Infocentrum). Přímý odkaz je: http://www.armyfort.com/cz/infocentrum.php?id=116


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)