[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 54.82.44.149 () [ Přihlásit ]

Info o databázi

Diskusní fórum > Diskuse k fotografiím a souřadnicím > Info o databázi

Ondřej Vonka (9.3.2006 12:55)

Gratuluji a děkuji Tomáši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myslím, že to potěší všechny věrné návštěvníky těchto stránek!!!


Tomáš Kamenský (9.3.2006 11:21)

Většina fotografií (tedy asi 12000 (!)) by měla být vložena. Prozatím jich ještě něco kolem 3000 chybí - mám je na jiném počítači a dohraju je na server dodatečně. Je tedy možné, že se v některých případech budou objevovat nějaká chybová hlášení či prázdné obdélníky...
Nějakou dobu bude trvat než se zaktualizují počty vložených fotografií v seznamech úseků a objektů - aktuální číslo se objeví vždy po nahlédnutí na konkrétní záznam (v seznamu úseků se tedy skutečný počet fotografií u konkrétního objektu zobrazí po shlédnutí jeho karty - a obdobně).


Tomáš Kamenský (8.3.2006 7:16)

Od počátku tohoto týdne jsme přešli na Profi hosting s 2 GB volného prostoru (děkuji Stupíkovi a OMS), takže v současné době nahrávám staré fotografie do databáze. Od pondělí (13. března) tak s radostí můžu vyhlásit ukončení omezujících pravidel pro vkládání fotek. Přesto nadále prosím aby jste vkládali fotky, které mají pro ostatní uživatele stránke nějakou cenu - tedy fotky na kterých je vidět něco podstatného, co na starších fotkách není. Nemá smysl mít u jednoho bunkru pět nebo šest identických fotek, případně snímky rozmazaného křoví foceného z jedoucího auta, záběry z rodinného alba a tak podobně. Nyní můžete nahrávat i fotky větší než je původní limit 640/480 pixelů - měly by se automaticky zmenšit. Nahrávat je možné také fotky na výšku. Velikost upploadovaného souboru by však neměla přesáhnout 1,4 MB.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)