[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 18.216.123.120 () [ Přihlásit ]

Cesta na Slovensko

Diskusní fórum > Ostatní diskuse > Cesta na Slovensko

Jiří Kaštil - začátečník (24.10.2011 11:02)

Jeden z nejkrásnějších řopíků na světě se nachází právě v bývalém VII. sboru v úseku LIII Zohor. Jedná se o objekt 132/A160. Ten je umístěn na tak krásném místě, že přímo vybízí k reaktivaci. Po prosvětlení a výběrovém prořezání dřevin na tom kopečku, by se jednalo o opravdu exkluzivní místečko..... Samozřejmě Jane V. , že jsi u nás vítán a mohu říci, přímo netrpělivě očekáván.


Jan Voral (22.10.2011 23:26)

kurňa ... herr začiatočník!!! Až teraz som si všimol, že ste reagovali na príspevok na ktorý nebolo po zásluhe reagované tri a pol roka. Dobrá provokačka. No a teď společně mrkněme do databáze a suďme, kdeže na slovensku by snad mohlo nějaké to muzejko vzniknout i bez pána Janka Lakosila... :-)) . Za emotikon se omlouvám, je tolik kolik je a já jdu spát a snít sen o přepadení řopíkú na Slanské Hutě...


Jan Voral (22.10.2011 23:03)

Milý kolego Bačo, již několikráte byla vedena na tomto fóru i diskuse o používání spisovného jazyka. Povětšině jazyka českého. Zdá se, že přišel čas i na slovenštinu. Něco s tím udělejte... Krom toho si myslím, že pan Jan Lakosil Vám /nám/ nic nepřiveze. Proč by to taky dělal? Rad, vzorú a návodú je na tomhle fóru zatraceně dost. Nezbývá než najít odvahu, přiložit ruku k dílu a riskovat zásah vyšší moci anebo zlodějú tak jako v čechách. Tam jim to všechno vybavení taky nepadá shúry skoro samo. Na Slovensku na tom sme asi húř, ale když nemakám, tak aspoň nebrečím. Honza von Terebes város
p.s. pán začiatočník, mám priateľov v Ostrave. Keď ku nim budem merať cestu, rád by som sa zastavil na Olši...


Jiří Kaštil - začátečník (22.10.2011 22:34)

....pán Peter...Tak čo? ...ako? ...darí sa? Existuje stále vaša aktivita na "řopíku"?? Prepáčte...nie som celkom v obraze. Rád by som totiž pozrel aj nejaký pekný bunker tam u vás!


Peter Bača (20.5.2008 17:15)

Zdravím pána Janka Lakosila, keď niekoho doporučujete na cestu Umír-Bratislava.Zastavte sa v Moravskom Svätom Jáne a prineste nejaké prebytky do ŘOP.
Aj my chceme zkompletovať ŘOP k výročiu mobilizácie.
Všetkých Vás zdravím.Kolega z druhej strany Moravy.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)