[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 3.133.141.6 () [ Přihlásit ]

Muzeum Klášter II

Diskusní fórum > Muzea lehkého opevnění > Muzeum Klášter II

Martin Urbánek (21.11.2008 10:47)

Děkuji za odpověď a posílám Ti Jirko email, abychom kolegy nezatěžovali svými osobními invektivami.
Je vidět, že v tomto vláknu fora není ani zájem se moc vyjadřovat. Je to tenký led.
Níže jsem reagoval jen proto, že jsem k tomu byl Tebou nepřímo vyzván. Svůj názor jsem napsal a tím to končí :-).


Jiří Duchoň (21.11.2008 7:28)

Slavonickému areálu se bohužel místní fetny až tak nevyhýbají a kromě neustálých drobných škod, zaútočili v noci před bojovkou dokonce přímo na můj barák ve Slavonicích, kde se schylovalo k docela velké rvačce. Podle p. Urbánka jsem zřejmě hned potom tyto bezcenné šmejdy navštívil a zajisté za úplatu je ponoukal, aby šli někam čmárat ty jejich sračky...Fantazie tady někomu pracuje na plné obrátky a začátečník to nebude. A jestli někomu dává impusy p. Urbánek, tak to skutečně nevím.
Datumem jsem samozřejmě myslel letopočet, což kolega Hanáček správně okomentoval.
Více výroky p. Urbánka komentovat nehodlám, protože jsem usoudil, že se do nás bude stejně navážet neustále, jakmile k tomu bude mít příležitost a je na každém, co si o tom myslí.


Zdeněk Hanáček (19.11.2008 23:21)

Nejsem znalcem grafiti :-)) ale jak tak koukám, tak nad vchodem je napsán jedině rok 08 :-))


Martin Urbánek (19.11.2008 20:04)

Doplní mi někdo, prosím, vzdělání v oblasti graffiti?
Jak se dá z těch fotek poznat datum?
Tomu rozumí asi jen sprejeři, nebo jsem dnes večer moc unavený ...


Martin Urbánek (19.11.2008 19:09)

Pan Urbánek v níže uvedeném příspěvku ze srpna neměl na mysli "neznámé"vandaly, v tom je Jirko Duchoni podstata věci, že :-))). Pamatujme, že kdo seje vítr, sklízí bouři ...

Zasvěcení si udělají svůj názor a Mildovi nezbývá než vytrvat, přstože letité poškozování muzea nemá v republice obdobu. Já za sebe věřím, že to byli sprejeři, ale samotné je to nenapadlo. Komu to slouží?

Pan Duchoň by mohl panu Svitákovi poradit, jaká opatření přijmout, aby se vandalové Klášteru II vyhnuli. Slavonickému areálu se KUPODIVU vyhýbají ... zajímavé, nicht wahr?


Petr Kozel (19.11.2008 13:18)

Tohle si pan Sviták už opravdu nezaslouží :-(...


Jan Ciglbauer (19.11.2008 9:32)

Tak z toho je člověku opravdu na blití... Je pro mne záhadou co někoho může k něčemu takovému vést a jediným vysvětlením může být naprosté idioctví (myšleno jako odborný výraz), pak ale ať tyhle individua nastrkaj někem do ústavu...
Bohužel, jak vidno, kolega Sviták se těchto problémů na svém muzeu asi jentak nezbaví, leda by tam někdo stál 24hodin deně s kulometem v ruce...


Jiří Duchoň (19.11.2008 8:37)

Nevím, kde pan M. Urbánek přišel na to, že vandalové z Novobystřicka dostali rozum (to snad u feťáků ani nejde), neboť řopíky u Kláštera jsou neustále cílem jejich řádění. Tentokrát jim padl za oběť současný expoziční objekt u odpočívadla, kde se objevilo obří UFOS v chromu s datem vzniku. Přikládám aktuální foto.


Martin Urbánek (31.8.2008 20:24)

Pro uživatele tohoto webu, kteří to mají na Landštejn na Novobystřicku poněkud z ruky, přikládám pár fotografií z muzea Klášter II. Zdejší muzeum navštěvuji několikrát ročně a každou sezónu je výrazně inovováno. Pozitivní také je, že "neznámí" vandalové dostali konečně rozum a muzeum se nepotýká s jejich řáděním.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)