[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 44.210.240.31 () [ Přihlásit ]

Putování po tom velkém betonovém.

Diskusní fórum > Obecná diskuse > Putování po tom velkém betonovém.

Jiří Kaštil - začátečník (24.1.2010 10:58)

...ano..ano..chápu. Je to trudná představa, živořit v takové bunkropusté poušti, kde je člověk rád, když se může "svlažit" alespoň malým úlomkem "toho pravého" betonu..... Jaké štěstí máme my, jedinci, těšící se v místě bydliště přítomností silně opevněného rajonu. Jóó..na bunkrech...to je panečku život!


Pavel Jonáš. (23.1.2010 19:31)

Zdravím. To by se to bunkračilo, kdyby bylo v čem. Taky by se mi líbilo jezdit po jižní Moravě a vlastně kdekoli okolo hranic jak elektrická myš a prolézat tyto prý smrduté kobky. Pro mě je svátkem vlézt do řopíku, nepřipadá mi smrdutý ani ten smrdutý a náležitě si to užívám. Bohužel mi bylo okupační správou a usilovně pracujícími demoličními četami dáno lítat po polích, v roklinách a v houští a být u vytržení, pokud spatřím kus betonu větší než kopací mičuda. Pokud tedy Bůh a administrátorstvo mi zachovají svoji milost, větších změn se neobávejte. Rád bych, ale nelze jinak. Nakonec ruku na srdce, nechtěli byste byvše řopíkem, aby po vašem odstřelení a likvidaci zůstala na světě alespoň nějaká památka?


Jiří Kaštil - začátečník (23.1.2010 16:30)

...můj oblíbený fotograf je pan Luděk T. Velkorysým způsobem zpracoval řopíky na Jižní Moravě včetně interiéru.
Nebylo mu líno prolézt tyto smrduté kobky, aby pomocí neohrožených dokumentačních fotografií přinesl světlo poznání celému národu...potažmo celému světu!


Jiří Kaštil - začátečník (23.1.2010 16:21)

Prosím vás...!....seberte někdo nenápadně panu Pavlu J. jeho fotoaparát a schovejte ho na dobře ukryté, tajné místo! Z fotografií půdního fondu ve Středočeském kraji, občas zpestřenými snímky pozoruhodného křoví, kterými je databáze doslova zaplavena, jsem vždy naprosto konsternován. Při svých virtuálních procházkách po opevněné linii za pomocí fotek ve zdejší databázi, které mne za předpokladu, že se na těchto snímcích objevují řopíky a jejich interiéry, vždy správným způsobem naladí...jsem občas bohužel nucen pomyslně "šlapat" v nekonečných lánech fádní krajiny, či se prodírat jakýmsi křovím, kde snad kdysi stávaly, či měly stát ony "neviditelné" řopíky. Toto se zpravidla stává krátce poté, kdy měl Pavel svůj fotoaparát pohotově u sebe, a poté nás vložením pořízených snímků do zdejší databáze obdařil svým krajinoobrazným dílem... Roztomilý bunkráček šplhající do řopíku byl milou výjimkou....bohužel, jak se nakonec ukázalo není pan Pavel jejím autorem. Proto ještě jednou připomínám mou naléhavou celonárodní výzvu....: "STOP! POLÍM A LÁNŮM BEZ ŘOPÍKŮ!!!!"


Pavel Jonáš. (22.1.2010 16:14)

Zdravím. Pravda, u nás jsou řopíky největší na celém světě a taky nejlepší. Na Pražské čáře máme dokonce i neviditelné, dámy a pánové, kdo z vás to má?:). Já to bohužel nejsem, tomuhle věku jsem odrostl už před dost lety. Fotku jsem sprostě stáhl odněkud z internetu, snad Rajče, ale fakt nevím, aspoň vidíte, že vzhledem k úbytku mozkových buněk už nejsem žádný junior. Doufám, že jsem se nikoho popularizací toho průzkumníčka nedotkl. Třeba si ten mrňous ve věku dospělejším vzpomene, že byl s tátou a s mámou na výletě a bude abych tak řekl pokračovat v tom našem blbnutí.


Luděk Tondr (22.1.2010 9:43)

To není "junior" to bude asi sám Pavel Jonáš. U nich mají táááákle přerostlý řopíky.


Luboš Melichar (21.1.2010 22:37)

Podobným způsobem jsem jako dospělý lezl do N2/41/A-160N lomený vlevo (převýšení místností o 140cm, bez terénních úprav). Takže co se v mládí naučíš, ve stáří...ehm v pokročilém věku jako když najdeš. Čí pak je ten roztomilý junior, někdo z přízně?


Pavel Jonáš. (21.1.2010 17:33)

Zdravím. Tuhle fotku jsem viděl a neodolal jsem. Posílám to jenom jako důkaz, že bunkrák, ten tvrdej chleba má. Tedy v tomto případě spíše bunkráček.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)