[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 3.145.156.250 () [ Přihlásit ]

Mazání příspěvků

Diskusní fórum > Obecná diskuse > Mazání příspěvků

Jan Lakosil (23.3.2012 15:28)

Také si myslím, že 24 hodin je dostatečná doba. Pokud je potřeba zpětně nějaké fotky přesunout nebo smazat, stačí napsat na admin@ropiky.net a my se o to postaráme. Dodatečné změny příspěvků ve foru by mohly způsobovat různé problémy, takže v žádném případě.
Pokud jde o mazání komentářů nebo fotografií, na které naráží Jirka, je to tak, jak píše Vláďa. Myslím, že se asi všichni shodneme, že je třeba hlídat nejen obsahovou, ale i jazykovou stránku, abychom udrželi určitou úroveň těchto stránek. Na opravování gramatiky nemáme čas ani sílu, takže v případě vložení komentáře s chybami jej prostě smažeme. To samé platí i pro případné diskuzní příspěvky.


Luboš Melichar (23.3.2012 14:42)

Michale, 24 hodin ti na opravu v databázi stačí, pokud chceš něco smazat, myslím že není problém napsat některému z adminů ať to smáznou.


Michal Kulčár (22.3.2012 23:11)

Ono by nebylo špatné kdyby uživatel měl možnost editovat fotky v DB i příspěvky zde, ale to stále né jen 24h, třeba já mám hromadu fotek v DB co bych rád odstranil.


Vladimír Sýkora (22.3.2012 12:49)

Již před nějakým časem jsem vyhlásil nulovou toleranci na pravopisné a stylistické chyby u příspěvků na kartách objektů. Tj. komentáře a popisy fotek.
Metoda sice drastická, ale velice účinná.
Náš systém v tomto případě dovoluje uživateli v průběhu 24 hodin příspěvek editovat, takže po přečtení a zjištění chyb je možné zasáhnout.
Pokud vidím, že zadavatel příspěvku nemá vůbec snahu v dané době po sobě text opravit, tak v některých případech zasáhnu, ale když v dalších případech k nápravě nedochází, tak příspěvek smáznu (se vší soudností).
Padni komu padni. Začínající přispěvatel nebo ostřílený mazák.
Paradoxně s těmi, řekněme mladšími uživateli problémy s pravopisem vymizí velice rychle, a k jejich příspěvkům, včetně kvality fotek, prakticky nemám výhrady.
Nebudu je jmenovat, nechci někoho opomenout, ale dle datumů se může každý přesvědčit sám.
Za tento přístup jim vřele děkuji.
Připouštím, že se mi důslednost, zejména směrem do minulosti, zcela nedaří (tam se snažím opravovat sám).
Současně nejsem příznivcem neúměrně vysokého používání zkratek dohromady s absencí alespoň drobných typografických pravidel způsobů psaní teček, čárek, mezer.
Na web nechodí jen znalci a doprovodný text by měl být nejen dobře čitelný, ale také srozumitelný.
No a co jsem dělal v roce 1992?
Od roku cca 1979 jsem si lámal hlavu nad typy objektů a průběhem linie v okolí Zlaté Olešnice. S tím mi o mnoho let později, začátkem 90. let, pomohli kluci ze Stachlu a později i Petr Čapek - capan.
Za což jim všem děkuji z celého srdce.


Jiří Špinar (22.3.2012 11:48)

Chtěl bych se ADMINA zeptat proč neustále maže mé příspěvky , komentáře,i pod fotografiemi, nejsem žádný začátečník a znojemskou příčku jsem fotil a první mapku s mým kolegou M.Ludvíkem stvořil, takže trochu soudnosti s tím mazáním, nesmysly tam nepíši,, Myslím , že v roce 1992 při prvotním zaměřování jsme se spolu nestkali, kde jsi byl ?? jirka špinar


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)