[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 3.144.17.45 () [ Přihlásit ]

Zaměřování objektů

Diskusní fórum > Ostatní diskuse > Zaměřování objektů

Jakub Klíma (1.12.2004 21:18)

K nějaké protestní akci v uniformách se přidáme taky. Zrovna jsme se chystáme na pronájem jednoho objektu, jsem zvědavej, co nám řeknou...


Martin Nič (1.12.2004 20:48)

K tomu "pochodu na armádu" by jsem se já a další tři kolegové klidně přidali. Komise sice bude rozhodovat, ale dle mého názoru je třeba té komisi naší existenci (potažmo armádní sliby) poněkud připomenout. Ono čím víc budem slyšet, tím spíše ta blbina kterou zplodili neprojde. Uvědomme si, že by to mohlo klidně dopadnout stejně jak to napsal Martin Urbánek o technice. A já bych si nerad kupoval svůj objekt od nějakého předraženého šejdířského překupníka. To si radši objednám 4 mixy betonu. VOP je také asi z poloviny už zaměřena. Druhou polovinu dělá VUSS Plzeň, ale bude zaměřovat dle jejich slov jen objekty o které jsme požádali. Prodávat ale asi budou všechny co zbudou po předání obcím. A ceny? No rozhodně asi nebudou lidové tedy přijatelné pro muzea.


Martinu Urbánek (1.12.2004 18:28)

Aleši Crho, máš pravdu, že teď pomůžou jen média, zejména Česká televize. Za poslední 4 dny jsem viděl zaměřený úsek LO Slavonice (včetně průseků) a LO i TO na Stachelbergu. Jako voják dodávám, že armády nemá žádný objekt ve vlastnictví, ty má VUSS a ta je armádě půjčuje. VUSS je vojenská ubytovací a stavební správa, spadá po ministerstvo obrany, ředitel ing.Valchář. BUNKRÁCI BDĚTE!!! Nebo vaše opravené objekty převezmou kšeftaři s kapitálem, který většina poctivých bunkráků nemá.


Milan (1.12.2004 16:27)

Aby o ropicich psali media, museli by se sejit všichni bunkrologove v Praze a predat dopis ministrovi obrany, nejaky ten transparent hodne ramusu a napsat do vsech velkych novin. Kdyby nas bylo nad 250 lidi, coz by nemel byt problem mohlo by se to uskutecnit a kdyby to navic probehlo v dobovych uniformach bylo by to i hezke. Na magistrate by pak melo stacit jen ohlasit pruchod Prahou po presne vytycene trase.


Aleš Crha (1.12.2004 14:14)

Rozvířit trošku ten klid.Vojáci jsou v klidu,neboť jsou si jisti,že se neozvem.Chce to média...


Ondřej Vonka (1.12.2004 13:38)

No jo, ale co chceš dělat.. ??


Aleš Crha (1.12.2004 13:31)

No,upřímně,čekal jsem větší odezvu.Asi jsou s tím všichni smířeni.Měli bychom se ozvat,protože nejde jen o neobsazené bunkry,ale i o muzea.Moc není muzeí,které jsou na vlastníma tudíž hrozí,že majitelé pozemků vše pochopí jako dobrý byznys a může nás to postihnout všechny.


Jirka V. (1.12.2004 13:03)

Teď jsem dostál zprávu od Martina Urbánka, že na Stachelbergu (T-81) potkal geodety, kteří na popud vojenské správy zaměřují řopíky... Jak to tak vypadá, tak vše směřuje k tomu, aby se opravdu začaly objekty opevnění předávat/prodávat. Vzhledem k tomu, že už je to rozjetý, měli bychom se ozvat, začíná to být akutální...


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)