[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 54.157.56.179 () [ Přihlásit ]

Změny v databázi

Diskusní fórum > Informace o provozu www.ropiky.net > Změny v databázi

Vladimír Sýkora (24.7.2006 14:12)

Díky Jirkovi Novákovi (konečně taky začal působit také zde :-)) bylo upřesněno označení úseků v oblasti Orlických hor. Původně úsek C1 byl opraven na C, C2 na X a ŘOP C na ŘOP B.


Tomáš Kamenský (17.7.2006 9:27)

Dnes ráno jsem udělal mírnou změnu vzhledu stránky "Přehled vložených fotografií".
Zároveň byl na základě četných připomínek přidán na kartě objektu odkaz na zobrazení polohy pomocí ortofotomapy (www.mapy.seznam) - otevírá se ve stejném okně jako karta objektu, takže pokud ji chcete otevřít v okně samostatném, tak použijte pravé tlačítko myši a volbu "otevřít v novém okně", nebo prostřední v případě Mozilly pro otevření v novém panelu.


Tomáš Kamenský (13.7.2006 13:02)

Podařilo se mi provést některé změny v zobrazování fotografií v databázi.
Prohlížení:
Možnost listování mezi jednotlivými fotografiemi téhož objektu (tlačítka "starší" a "novější" vpravo nad fotkou).
Rozšířené informace o snímku čerpané z EXIFu jednotlivých fotografií. Kdo neví co to je ať hladá na internetu - každé zařízení (fotoaparát) do souboru ukládá i další dodatečné informace (pokud to není uživatelem zakázáno), jakými jsou například datum pořízení a podobně.
Editační funkce:
Po přihláčení můžete své snímky nejen mazat a editovat u nich popisky, ale nově i nahrazovat a přesouvat k jiným objektům téhož úseku. První možnost využijete pokud se například místo fotografie zobrazuje prázdný čtverec (je to dávná chyba z doby kdy zhavaroval hosting a některé fotky "zmizely"). Druhou využijete v případě že se zadaří umístit fotku k jinému objektu.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)