[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 18.216.94.152 () [ Přihlásit ]

Internetové stránky

Diskusní fórum > Ostatní diskuse > Internetové stránky

Jan Ciglbauer (15.6.2009 8:54)

Taky se musím přidat ke chvále, je to hodně dobrý. Konečně taky něco poválkového :-)
I opevneniobjektivem je dobrý počin, hlavně co nejvíc fotek... ;-)


Jirka z Přerova (14.6.2009 8:35)

Dobrý stánky.)) Moc se mi líbí ten dvoupatrový objekt v Polsku, trochu mi připomíná moji pozorovatelnu CO. Ale musíme ještě počkat, co tomu řekne Generální inspektor poválečných pozorovatelen, Maršál Civilní Obrany, Generalisimus ve výslužbě a desátník v záloze : "Začátečník".))


Libor Martinů (14.6.2009 6:02)

Tak jsem se inspiroval a taky to zkusil a spáchal svoje osobní stránky. Moc toho na nich zatím není, určitě to ale nebude nějaká databáze nebo úzké zaměření. Chtěl bych tady prezentovat některé svoje současné experimenty, které se zatím nikam nevešly. Kritiku neočekávám, pochvaly jsou vítány.
http://www.opevneniobjektivem.estranky.cz/


Jirka z Přerova (6.6.2009 23:20)

Děkuji za reakce. (Co se týče věku, je mi 21 let.) A myslím si, že opravdu bude nejlepší když se přijedete podívat. Na stránkách jsem už rozšířil fotogalerii, nicméně rozhodně nepovažuji stránky za dokončené. Rád uvítám přísné recenze a stížnosti, neboť jen tak je možné odstranit chyby a dosáhnout solidních stránek, neboť v dnešní době o kvalitě institce vypovídá vzhled a přehlednost internetových stránek.


Jiří Kaštil - začátečník (6.6.2009 22:37)

...byla to pozorovatelna.... a zase to prostě bude pozorovatelna, se vším všudy... Abych tuto aktivitu nepřechválil, pro jistotu se tam zajedu podívat. Milý Jirko, zatím je to dost dobrý,...ale: .."musíte se víc snažit, pane správče !" ..tak pravil Generální inspektor poválečných pozorovatelen, Maršál Civilní Obrany, Generalisimus ve výslužbě a desátník v záloze : "Začátečník"


Jiří Kaštil - začátečník (6.6.2009 22:29)

....tak jsem taky mrknul na ty stránky. Jirka z Přerova je asi dle všeho celkem mladý klučina, nicméně jeho přístup je téměř profesionální, a mně osobně velice sympatický.
Má to srovnané, a když už se do něčeho pustil, tak to taky dotáhne do zdárného konce. Velice dobrým dojmem na mě působí jeho konstatování na jeho stránkách, že nechce a nesbírá předměty, které by po vizuální stránce připomínaly šrot. Nechce zkrátka z "muzea" dělat smetiště, či nepovedené vetešnictví. Vyloženě mi imponuje fakt, že Jirka z Přerova má, věřím, že jistě podle hodnověrného zdroje, sepsaný seznam věcí, které tam měly být, a podle toho takříkajíc "jede"....


Jirka z Přerova (6.6.2009 11:18)

Omlouvám se za malé množství fotek, teprve to dávám dohromady, ale slibuju, že do poloviny června se vše zlepší. A opravdu co vím, je to jediná pozorovatelna na území ČR kde probíhá rekonstrukce pro muzejní účely.


Luboš Melichar (6.6.2009 9:38)

Chválím, mám jen jeden malý dotaz. Proč tak málo fotek? Asi je to jediná rekonstruovaná pozorovatelna, tak se více chlubte.


Jirka z Přerova (5.6.2009 14:29)

Pánové a dámy, tak teda je opravdu pravda, že na estránkách to zvládá každý, i takové kopyto jako jsem já. Takže pokud někdo bude mít zájem, může se podívat na stránky mojí pozorovatelny CO na www.poz.estranky.cz ale upozorňuji, že to teprve dávám "do kupy" takže ne vše je tak, jak má být.


Petr Kozel (3.6.2009 17:08)

Když to zvládám na estránkách i já, tak opravdu každý :-)


Jirka z Přerova (3.6.2009 14:16)

Děkuju mnohokrát. Teď se uvidí, jestli internetové stránky zvládne opravdu každý.))


Jan Ciglbauer (3.6.2009 11:38)

Poválečná pozorovatelna nás také zajímá. :-) Rád bych to viděl.

Nejjednoduší je vytvořit stránky na www.estranky.cz tam to zvládne každý. ;-) A navíc nabízí docela slušné podmínky i pro verzi zdarma - velikost 100Mb, neomezený počet fotografií... Většina muzeí má stránky na estrankách.


Jirka z Přerova (3.6.2009 11:06)

Zdravím všechny Ajťáky ale taky počítačové maniaky či alespoň počítače znalé jedince. Chtěl bych vás všechny poprosit o radu. Můj bunkřík je již téměř opraven a rád bych spustil internetovou stránku mého Minimuzea. PROSÍM, jak na to? Dá se někde najít návod jak na to? A kde mi doporučíte si tyto stránky zřídit? PS: Musím zklamat všechny zaryté řopíčkáře, i když se za něj stále částečně považuji. Opravuju poválečnou pozorovatelnu Civilní obrany v Přerově.


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)