[ Úvod | Články | Databáze | Diskuse | Mapa.opevneni.cz | Ukradené ropíky ]
Uživatel : 18.220.160.216 () [ Přihlásit ]

Smajlíci, emotikony, piktogramy a obrázkové písmo

Diskusní fórum > Diskuse o článcích na serveru ropiky.net > Smajlíci, emotikony, piktogramy a obrázkové písmo

Honza Vavruška (5.7.2010 15:30)

No, mezi námi děvčaty, na těch hotentotech ale něco bude...


Luboš Melichar (4.7.2010 12:07)

Koukám začátečníku, že jsi ležel dlouho na sluníčku. V takových vedrech je nejlíp uklidit se do stínu nejbližšího řopíčku a holdovat popíjení vychlazeného pivka (ale nesmí se to zase přehánět, to tě potom napadají ještě větší pitomosti) :-)


Jiří Doupal (3.7.2010 20:14)

No a odpověď na takovýto dotaz by mohla vypadat jako dalekohled a vedle něj malý trpaslík, čili přeloženo: "Hledej šmudlo".


Jiří Kaštil - začátečník (2.7.2010 16:14)

Už vidím tu pohodu. Někdo bude chtít pomoci, vloží do příspěvku pouze čtyři obrázky, všem bude vše jasné a žadatel se ani nezapotí. První smajlík s dalekohledem, bude znamenat: "hledám". Druhý obrázek symbolizující výbavu bude následovat. Třetím, v našem případě frekventovaným symbolem, bude "řopík", to je bez diskuze.... A pslední usměvavý děkovný smajlík, samozřejme větu uzavře. Prostě paráda!


Jiří Kaštil - začátečník (2.7.2010 15:54)

Dobrý den, všichni dobří řopíkoví rodáci! Bylo by technicky možné zajistit, aby se místo klasicky psaného textu mohly do jednotlivých příspěvků na foru vkládat obrazové symboly, jako např. tzv. "smajlíci" apod. ??? Toto opatření by totiž velmi pomohlo lidem, kteří by rádi národu sdělili své niterné pocity a postřehy, ale bohužel nedisponují elementární schopností, tyto psanou formou srozumitelně vyjádřit "....tozna mena, ze sou tak trochu hotentoty a nykdo jiim nerozumy.." Doposud praktikovaná forma, tzn. že je takovýto nebohý přísěvek bez milosti smazán, je poněkud diskriminační. Vůbec bych se nedivil, kdyby kvůli této praxi, začali mít administrátoři těchto stránek problémy s organizacemi Amnesty Internacional, Člověk v tísni, Duha, Jihočeské maky-(pobočka Vídeň) a Greenpeace. A navíc , ... přiznejme si to všichni .... Je pohodlnější "naklikat" poskakující čertíky, blijící smajlíky a další veselé animace, než se smolit s nějakým "připosraným" textem...no ne? Jen se podívejte na ostatní fanouškovská fora. Sakra chlapi! Musíme jít s dobou! Nějaký grafik zpracuje základní piktogramy jako : řopík, výbava do řopíku, zbraň..atd. Další obrázky se okopírujou od někoho jiného, a je to!


Copyright ropiky.net ©1999-2024        Ochrana osobních údajú (GDPR)